Barbatii ar da orice sa fie cu ele, dar iarna le-a prins fara iubit. Dive care au petrecut singure de sarbatori!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Au avut un an la dispozitie sa-si gaseaca iubirea, insa, nu au reusit! Desi sunt frumoase si celebre, au petrecut singure de sarbatori.

Sarbatorile de iarna le-au prins singure! Din pacate, nu sunt putine cele care petrec Craciunul fara a avea un iubit alaturi.  Au fost singure de sarbatori pentru ca iubirea le-a cam ocolit! Se pare ca din ce in ce mai multe dive de la noi nu prea au noroc in dragoste.

Lora a avut parte de un Craciun altfel. Cantareata a fost zguduita anul care a trecut de un divort neasteptat si cu nabadai.

Gurile rele spun ca ea ar fi tour managerul ei, Ionut Ghenu alaturi de care petrece foarte mult timp impreuna.

Si Oana Sarbu se pare ca nu si-a gasit atat de repede fericirea precum a facut-o Robert Turcescu, fostul ei iubit. In timp ce Robert s-a casatorit si se bucura de primele sarbatori alaturi de noua lui sotie, Oana petrece in familie si nu are parte de saruturile calde ale vreunui iubit.

##VIDEO130358##

Dupa un an plin de agitatie in plan amoros, Laurette a ales sa-l scoata din viata ei pe Mihai, tatal fetitei lor asa ca si ea a fost singura de sarbatori. Tania Budi este tot singura cu toate ca nu sunt putini cei care suspina dupa ochii ei albastri ca marea. Vedeta in varsta de 46 de ani petrece al nu stiu catelea Craciun doar in compania rudelor sau a prietenilor.

Din aceeasi categorie de femei trecute de prima tinerete, care petrec fara vreun iubit de sarbatori, o includem si pe Catinca Roman, care desi are 47 de ani nu s-a asezat la casa ei. Ba chiar i-a luat-o inainte sora mai mica!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Raicu inca isi mai cauta sufletul pereche.

Alegerile de pana acum s-au dovedit a fi nepotrivite. Are 37 de ani, dar a petrecut Craciunul cu mama, prietenii si labradorul ei negru! Si Crina Matei sau Luana Ibacka au avut o singura asteptare de la Mos Craciun. Probabil au vrut sa le aduca jumatatea, lucru care pana acum nu s-a intamplat.