Atentatele de la Paris pot sa aiba efecte la nivel european! Vezi care este pozitia lui George Maior, seful SRI

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 30 sep 2020, 19:20

Atentatele de la Paris pot sa aiba efecte la nivel european! Aceasta este pozitia sefului SRI, George Maior, care sustine ca Romania nu a scapat de atentate, numai ca acestea au fost dejucate.

Intre timp, Ministerul de Interne francez a dat publicitatii imaginile interventiilor in care teroristii sunt ucisi! Dupa atentatul de la Paris, ne intrebam cu totii daca si tara noastra este in pericol. Seful Serviciului Roman de Informatii spune intr-un interviu acordat ziare. com ca nu exclude aceasta posibilitate!

Atentatele de la Paris vor avea efecte la nivel european, inclusiv sub aspectul elementelor precise operationale: o intensificare a cooperarii serviciilor europene, poate un nou plan european pentru cresterea eficientei capacitatii de raspuns a statelor europene si a UE la asemenea evenimente .”

George Maior sustine

ca se discuta infiintarea unor structuri de informatii mai puternice la nivelul Uniunii Europene si ca vor exista schimbari, inclusiv de ordin legislativ. Chiar daca in tara noastra este liniste, seful SRI sustine ca am fost si noi amenintati!

Au existat, nu intru in detalii. Am actionat strict in registrul preventiv si ne-am indeplinit misiunea. Nu au existat evenimente si datorita unor actiuni mai subtile, mai discrete, pe care le-am avut in vedere la nivelul SRI, inclusiv prin expulzari de persoane, nepermiterea accesului unor persoane suspectate de asemenea activitati si realizarea unui tablou informativ precis asupra riscurilor

cu care ne confruntam
.”

##VIDEO130439##

Sunt primele imagine pe care Ministerul de Interne francez le da publicitatii dupa ce teroristii franco-algerieni au fost anihilati! In imagini se aud clar rafalele de arma, dar si cateva explozii. Sunt imagini-document cu mobilizarea fara precedent a fortelor de elita ale Ministerului de Interne din Franta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oamenii legii au calculat pas cu pas modul in care vor interveni in Dammartin-en-Goële, acolo unde cei doi frati teroristi s-au ascuns! Luptatorii francezi nu

pareau foarte ingrijorati de misiunea pe care o aveau in fata. Unii dintre ei aveau zambetul pe buze. Nu au lipsit nici gafele!

Simultan, la Paris a avut loc interventia impotriva lui Amedy Coulibaly, un barbat de culoare in varsta de 32 de ani, prieten cu fratii Kouachi. Acesta luase ostatici intr-un magazin evreiesc. In imagini puteti vedea cum ostaticii fug dupa ce militarii au reusit sa ii scoata din magazin! Priviti-o pe femeia cu un copil in brate care reuseste sa scape!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.