Petrecerea care a devenit VIRAL pe net. O pustoaica a invitat din greseala sute de mii de persoane la ziua ei de nastere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 18:25

Ziua de nastere a unei copile din Constanta este, de cateva zile, subiectul fierbinte despre care discuta toata lumea.

Mai mult peste 60 de mii de oameni, intre care sefi de stat si vedete internationale si-au anuntat, deja, prezenta la petrecerea fetitei. Ziua Izabelei este, fara doar si poate, evenimentul inceputului de an. Nimeni nu mai face nimic! Programul tuturor celor care au pagina de socializare este batut in cuie.

Pe 14 martie, au, n-au treaba, sunt invitati la ziua Izabelei! Bine, bine dar cine este Izabela, se intreaba unii, dar, ce mai conteaza zic altii, atat timp cat petrecerea se anunta a fi mondiala! Unde mai pui ca toti greii lumii sunt gata sa se dea peste

cap, numai sa nu rateze Ziua Izabelei, „evenimentul planetar al anului”.

Pana si Mihai Bendeac a inteles importanta suprema a evenimentului. S-a mobilizat imediat! Pe retelele de socializare umbla vorba ca nume mari din intreaga lume si-au anuntat prezenta la ziua Izabelei, de la Klaus Iohannis, Justin Bieber si pana la David Guetta si, de ce nu, celebrul Cristi din Banat.

Zeci de poze prelucrate si extrem de amuzante au impanzit, pur si simplu, internetul, totul pentru ca Izabela, oricine ar fi ea, sa aiba parte de o aniversare unica! Fenomenul a luat o amploare imensa.

Toata tara a aflat de ziua Izabelei si peste 60.000 de oameni si au anuntat prezenta.

Am gasit si noi adresa unde pe 14 martie ar trebui sa se stranga zeci de mii de oameni. Si nu vorbim de un stadion incapator, sau de o scena imensa, ci....surpriza! Este o casa intre blocuri, pe o straduta laturalnica din Constanta.

##VIDEO130494##

Curiosi, am vrut sa vedem daca vecinii au fost, si ei, invitati la marea petrecere.

Totusi, cum sa intre zeci de mii de oameni intr-o curte atat de mica? Dar, chiar asa, cine este, pana la urma, Izabela si de de toata lumea vorbeste despre ea? Povestea este simpla! Doua pustoaice din Constanta au ajuns sa fie arhi-cunoscute in mediul online, dintr-o banala greseala. Una dintre ele, pe nume Izabela, a vrut sa creeze o pagina de eveniment. Data: 14 martie- ziua ei de nastere.
Anunta pe toata lumea ca vrea sa dea o petrecere ..„ la ea acasa”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Setarile se pare ca au cam incurcat-o, asa ca fata a invitat tot poporul de pe reteaua de socializare, vreo 162 000 de oameni! De-aici, a pornit nebunia, cu mic, cu mare, romanul de Facebook a inceput sa se joace de-a „Ziua Izabelei”, comentand sau afisand fotografii de tot felul.

Nimeni nu se astepta ca dintr-o greseala nevinovata sa ia nastere un adevarat fenomen. Astazi, evenimentul a fost anulat, iar pagina a fost stearsa. In locul ei au aparut, insa, o alta. Fenomenul nu e chiar unic. In Olanda, s-a lasat cu baiate si cu vizita politistilor dupa ce sute de internauti s-au prezentat la asa-zisa petrecere la care fusesera invitati, tot din greseala.

Si poate ca intreaga isterie are ca punct de plecare un film de Hollywood in care asistam tot la o petrecerea de pomina.

Personaj principal este un tanar cu bani care a avut grija sa invite la el acasa tot orasul, dupa o zi si o noapte de distractie, se lasa cu o debandada totala.

Revenind la Izabela si ziua ei, ne dam seama ca, invingator din toata aceasta poveste iese tot internetul. Demonstreaza ca are un cuvant greu de spus care se raspandeste cat ai zice: „La multi ani, Izabela”

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.