GEMENELE astea au cheltuit o avere ca sa se transforme in PAPUSI GONFLABILE. Vezi cum aratau inainte!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 17:50

Doua gemene identice in varsta de 25 de ani din Suedia au devenit obsedate de operatiile estetice.

Cele doua au cheltuit pana acum 15 000 de lire sterline ca sa arate precum niste papusi gonflabile. Si-au pus silicoane in sani si in buze, si-au remodelat nasul si pometii astfel incat chipul lor sa arate ca cel al unei papusi. Chiar daca si-au schimbat infatisarea, Emma si Sara Koponen vor sa arate in continuare identic atat la fata cat si trup. Merg impreuna la sala si fac impreuna aceleasi tipuri de exercitii nu cumva sa arate diferit.

" Deoarece suntem gemene, trebuie sa aratam la fel. Ne place foarte mult sa ne modificam cate ceva la fata sau la corp. Dar trebuie sa ne asiguram ca vom arata in continuare la fel. Suntem obsedate de operatiile estetice, avem un model de frumusete ideala pe care am dori sa-l atingem. Pentru noi nu exista "nu se poate" sau "e prea mult" cand vine vorba de operatiile estetice", au declarat tinerele pentru The Mirror.

Emma si Sara au adaugat ca inainte de operatiile estetice aveau sanii mici si o infatisare baieteasca in opinia lor, ceea ce le-a facut sa-si doreasca sa se transforme in papusi cu ajutorul chirurgiei estetice moderne.

Va place cum arata cele doua surori acum?


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.