Au cumparat un castel si nu li s-a permis sa-l VIZITEZE inainte: NICI PRIN CAP nu le-a trecut cand au DESCOPERIT ce se afla intr-o camera!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 17:25

Cand un cuplu de autralieni au vazut un castel de vanzare pe Internet, a fost dragoste la prima vedere.

Chateau de Gudanes era pe piata imobiliara de vanzare de patru ani in momentul cand Karina si Craig Waters l-au vazut si si-au exprima tintentia de a-l cumpara. Dupa cativa ani de negocieri, au devenit in sfarsit proprietarii unui castel frantuzesc din secolul al XVIII lea.

Partea cel putin ciudata a fost ca nu au fost lasati niciodata sa vada ce se afla inauntru.

Vechii proprietari sperau ca il vor putea transforma in asa fel incat sa devina hotel de lux. Ei nu au fost lasati sa faca acest lucru si astfel, cladirea a inceput sa devina o darapanatura.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Cuplul insa nu a fost deamagit de acest mic impediment si s-a apucat sa restaureze frumoasa constructie pana cand intr-o camera au dat

la o parte o bucata din podea si au vazut o gaura. Acea spartura ducea intr-o camera din care se prelugea un tunel. Conform unei harti, acel tunea avea corespondenta in centrul orasului. Cu toate aceastea, cei doi au continuat renovarile si acum se pregatesc de final.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.