DRAMA copiilor orfani din Filipine. Uite ce le fac fac autoritatile inainte de vizitele oficiale ale unor personalitati internationale marcante!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 17:05

Saptamana aceasta, Papa Francisc va merge intr-o vizita oficiala in Filipine. Cu aceasta ocazie, autoritatile filipineze le-au pus gand rau copiilor orfani.

Copiii orfani si fara adapost care traiau pe strazile orasului Manila, capitala statului filipinez, au fost luati cu forta de autoritati si inchisi in niste custi la marginea orasului. Sunt tinuti captivi, in catuse si lanturi, mai ceva ca niste infractori.

Nu li se da drumul decat ca sa spele si sa curete strazile capitalei pentru ca acestea sa fie impecabile la sosirea Papei Francisc.  organizatie care lupta pentru drepturile copiilor a descoperit toate aceste orori la care sunt supusi copiii orfani care traiesc pe strazile orasului Manila.



In timpul vizitei in Filipine, Papa Francisc va tine o slujba in aer liber, in capitala statului, la care sunt asteptati in jur de 6 milioane de persoane.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.