Hazar Erguclu din serialul “Yaman”: “Ador culoarea rosie. Se potriveste cu temperamentul meu”

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Hazar Ergüçlü (interpreta peronajului Eylul, prietena Mirei) din serialul “Yaman”, difuzat joi si vineri de la ora 20.00, la Kanal D, este o impatimita a modei.

Actrita a aparut pe coperta unor importante reviste din Turcia, precum “InStyle”, “People” sau “Elle”, in care vorbeste despre preferintele sale vestimentare, dar si despre cine a influentat-o in materie de stil.

Hazar, care este nascuta la Nicosia, in Cipru, spune ca mama sa a fost un model pentru ea inca de cand era copil. “Prima lectie pe care am invatat-o, inca de cand aveam 12-13 ani, a fost aceea ca eleganta tine de atitudine, de felul cum potrivesti hainele cu accesoriile, si nu de cat de scumpe sunt.

De fiecare data cand isi cumpara haine, mama facea o suta de combinatii rapide, mental. Asorta si potrivea rapid rochia sau perechea de manusi pe care urma sa o cumpere cu ceea ce avea acasa, in sifonier. Foarte intuitiva, stia exact ce sa puna pe ea, potrivit cu situatia, intr-un timp record. Eficienta si organizata, mama nu statea o ora in fata oglinzii, iar cand iesea pe usa era intotdeauna impecabila”, a declarat frumoasa Hazar.
Tanara actrita recunoaste ca a mostenit de la mama sa simtul practic, dar si gustul pentru frumos.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16774877/1/media-142132592445958400.jpg
Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod al serialului “Yaman”, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.