Nunti celebre, botezuri sau vacante exotice Ce planuri au vedetele autohtone pentru anul 2015

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Vedetele noastre au inceput anul cu dreptul. O tin numai intr-o petrecere si intr-o vacanta, iar planurile pentru 2015 sunt mari!

Ne asteptam sa-i vedem la altar pe Antonia si Velea sau pe Adela si Radu Valcan, dar e posibil ca nunta lui Florin Salam sa eclipseze toate evenimentele anului! Asa cum va spuneam, pentru mondeni, vacanta a inceput mai tarziu. Stiti pe unde se relaxeaza? Unii dintre ei au ales sa ramana in Romania si sa se bucure de zapada.

In timp ce Liviu Varciu se distreaza cu baietii, Connect-R petrecere alaturi de sotia lui.

Direct de pe partie au postat o fotografie cu un sarut cu foc. Alti mondeni au fugit de frig in locatii exotice. Carmen Negoita sa lafaie in Panama.

Andreea Balan se lasa mangaiata de razele soarelui in Egipt, iar Andreea Banica se bucura de temperaturile ridicate din Miami. Neuitam cu jind la pozele Corinei Caragea! Cine oare nu si-ar dori sa fie acum, la soare, pe plaja, langa pasari flamingo in Cancun, Mexic?

##VIDEO130633##

Ileana Badiu, dupa o partida zdravana de schi in muntii Dolomiti, Italia, unde din pacate si-a rupt ligamentele de la genunchi,

ca sa mai uite de durere a plecat alaturi de sotul ei si de fiul ei Sasha in insula Mauritius!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dana Rogoz e si ea cu fiul in Portugalia, in insulele Azore, iar Bibi Dragusanu isi etaleaza tinutele sexy si isi incearca norocul la casinourile din Las Vegas. Bineinteles ca nu a ratat plimbarea cu masina decapotabila.