Nu o sa-ti vina sa crezi care sunt cele mai mari fobii ale starurilor de la Hollywood!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Aproape toti oamenii au cate o temere nejustificata pentru un anumit lucru. Stati sa vezi de ce se tem starurile de la Hollywood!

Unora le este frica de serpi, altora de pisici, de intuneric, de mers cu avionul si cate si mai cate. Nu o sa va vina sa credeti care sunt cele mai mari fobii ale starurilor de la Hollywood! Unora le este frica de internet sau de papusile de portelan. Asa ceva!

Sunt celebri, dar tot oameni sunt si ei asa ca au, ca noi toti, diverse frici! Ce credeti ca ii sperie? Ei bine, unele dintre cele mai ciudate lucruri le dau fiori pe sira spinarii!

Frumuselul actor Channing Tatum, pentru ca e un pachet de muschi,

ai crede ca pe el nu il sperie nimic, dar aflati ca ii este frica de papusile de portelan! Actrita Winona Rider are o fobie cat se poate de ciudata! Ii este frica de Internet si niciodata nu il foloseste! Ce credeti ca o baga in sperieti pe sexoasa Carmen Electra? Ei bine, paienjenii! Actrita Emma Stone are o fobie pentru ace!

##VIDEO130637##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sa nu va ganditi ca doar femeile sunt fricoase! Celebrul actor de comedie Kevin Hart abia

la 35 de ani s-a urcat pentru prima data intr-un roller coaster! Poate ca ati mai auzit de frica de paienjeni, de ace sau de inaltime, dar Taylor Swift are doua fobii cat se poate de ciudate! In primul rand, pe ea o sperie de moarte aricii de mare precum si gandul de a fi arestata vreodata.