Scene de o VIOLENTA cumplita, INREGISTRATE de camerele de supraveghere ale unui club din Vaslui. Un tanar, SNOPIT in bataie de la o dedicatie muzicala!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 16:25

De la o dedicatie a inceput macelul. Scene de o violenta cumplita au fost inregistrate de camerele de supraveghere ale unui club din Vaslui.

Unul dintre cei doi barbati care apare in filmare snopit in bataie, a ajuns la spital mai mult mort, decat viu. Isi aminteste, insa, ca totul ar fi pornit de la o dedicatie: „ A fost sa puna o melodie, a venit ala, l-a luat pe lautar si eu am renuntat, n-am mai insistat, sa nu pornesc scandalul ”.

Despre cei care l-au atacat, oricum, spune ca nu stie prea multe.

Are o banuiala, insa, ca bodyguardul a fost in cardasie cu ei: „ Ar fi venit, dupa toata agresiunea, si ar fi dat din mana ca si cand agresiunea n-a fost executata atat de bine .”

Este vorba despre sase tineri care au varste cuprinse intre 19 si 22 de ani, doi fiind din Vaslui, ceilalti din localitati rurale ”, spun politistii. Barbatul batut spune ca agresorii lui l-au lasat nu doar inconstient, ci si fara banii din buzunare.

Se bucura, insa, ca a scapat cu viata.

Ramane de vazut daca batausii sunt cei despre care se zvoneste ca ar fi. Presedintele clubului la care acestia ar activa, nu a vrut sa comenteze pe marginea subiectului.

##VIDEO130647##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.