CE FACI IN WEEKEND? Ilinca Obadescu iti spune cum sa te distrezi in stil mare weekendul acesta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Va asteapta un weekend incendiar! Chiar daca gerul Bobotezei nu se da dus, va propun o lista de activitati care sa va scoata din casa.

Sa inceapa distractia! Sambata, intr-un club din centrul capitalei, 20 domnisoare foarte apetisante sunt puse pe fapte mari! Spre bucuria burlacilor, intrare este libera! De la un eveniment atat de fierbinte ajungem pe culmile inghetate ale Muntilor Fagaras! Aici, se organizeaza o calatorie pe schiuri care va dura nu mai putin de 3 zile.

Si daca tot vorbim de curajosi care isi doresc senzatii tari, cum vi s-ar parea sa escaladati o cascada inghetata? La prima vedere, pare extrem de periculos, dar, ghizii montani vor fi langa dumneavoastra sa va protejeze.

Riscul nu va atrage, dar, tot ati face putina miscare? Va invit la squash! Se joaca la perete, in viteza si cu strategie. E lupta mare! Acum, exista si un campionat masculin, in tara noastra! Cine vrea sa-i sustina pe baieti trebuie sa ajunga in capitala.

Aveti chef de cumparaturi, dar, nu prea aveti bani? Puteti sa va lasati portofelul acasa si sa mergeti la Bazarul cu Lucruri Gratis din Brasov! E, de fapt, un troc- platiti tot ce va pofteste inima cu obiectele de care nu mai aveti nevoie.

##VIDEO130653##

Daca aveti planuri de nunta, in capitala, e raiul mireselor nehotarate! Daca inca nu v-ati gasit jumatatea, am leac si pentru asta. In centrul vechi, sambata seara este petrecere mare pentru oamenii. fara pereche. Cine stie, poate ii va atinge sageata lui Cupidon.

Weekendul aduce concerte in toata tara. Vineri, Vama canta la Botosani. Puya si Mandinga incing atmosfera intr-un mall Constanta.

Iar Directia 5 isi asteapta fanii la Ploiesti. Duminica, la Mamaia, puteti sa mergeti la stand-up comedy! Bobonete si Vancica va vor face sa radeti in hohote.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Preferati sa va relaxati in sala de cinema? Dupa succesul serialelor turcesti, iata ca a venit si randul filmelor! Pelicula „Somn de iarna”, premiata cu Palme d'Or la Cannes in 2014, va rula in cinematografele din Romania, de maine.

Nu-l veti intalni pe Suleyman Magnificul ci pe Aydin, proprietar al unui hotel din Anatolia.

Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare. Pana atunci, weekend placut!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.