APARITIE misterioasa pe cer. Un fotograf sustine ca a surprins imaginea lui Isus cu ajutorul camerei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

O aparitie misterioasa face inconjurul lumii pe internet! Un barbat sustine ca Iisus Hristos i s-a aratat! Are si dovada!

O aparitie halucinanta tulbura linistea unui barbat in varsta de 48 de ani, care sustine ca Iisus i s-a aratat! Omul este fotograf de meserie si cauta imagini spectaculoase cu aurora boreala, in aproperea capitalei islandeze Reykjavík. Era insotit de fiul sau. Dupa ce a fotografiat mai multe scene cu jocul de lumini intense de pe cer, fotograful Jon Hilmarsson a decis sa faca o pauza. In acel moment, insa, fiul sau a insistat sa inceapa din nou sa fotografieze cerul.

Atunci a si surprins imaginea misterioasa!

Priviti cu atentie imaginea suprinsa de fotograf, in care el sustine ca Iisus i s-a aratat! La prima vedere, pare greu sa descifram ce reprezinta! Daca o analizam in detaliu, insa, se poate distinge, intr-adevar, o aparitie extrem de asemanatoare cu statuia Lui Iisus Hristos aflata in orasul brazilian Rio de Janerio.

Este o minune? Care este mesajul din spatele acestei aparitii divine? Se stie ca Aurora Boreala este un fenomen specific emisferei nordice ce apare primavara si toamna.

Ceea ce ne face sa ne intrebam daca aceasta aparitie la mijlocul lunii ianuarie sa fie cu adevarat o minune?!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130702##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.