DREPTURILE de autor, o necunoscuta pentru majoritatea artistilor din Romania. Uite cine incaseaza cei mai multi bani!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Drepturile de autor le dau mari batai de cap artistilor din Romania. Putini stiu cati bani au de luat si de la cine.

Cine sunt cei mai bine platiti artisti din 2014, va spunem chiar acum. Ai talent, ai si valoare si multi bani in buzunare! Viata de artist nu e usoara, dar, e frumoasa si banoasa pentru unii. Daca ar fi sa traga linie si sa adune banii din drepturile de autor stransi anul trecut, Smiley ar fi primul in top!

Culmea este ca doua prezente feminine de exceptie apar abia pe locurile opt si noua ale clasamentului.

Vorbim de Andra cu 18.000 de euro incasate. Desi este cea mai bine cotata artista, Loredana a incasat anul trecut din drepturile de autor in jur de 16 000de euro, cam tot atat castiga dintr un concert, bani impozabili.

13 000 de euro fiecare, atat au primit Dan Bitman si colegii sai de la Holograf anul trecut, din drepturi de autor. Si nu este singurul pentru care drepturile de autor sunt o necunoscuta lasata la mana insitututiilor responsabile cu incasarea banilor de pe urma difizarii unei melodii in audiovizual.

Supriza, interpretii de muzica populara si manelistii sunt marii absenti din topul celor care incaseaza drepturi de autor. Daca artistii mai au o sansa sa castige ceva de pe urma drepturilor de autor, actorii sunt mai vitregiti de soarta.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO130737##