Horoscopul saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015! Uite ce ti-au pregatit astrele pentru saptamana viitoare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Trebuie sa citesti previziunile tale astrologice pentru saptamana 19 - 25 ianuarie 2015!

Berbec

Uranus se afla in relatie stresanta cu Pluton, la 13° pe axa Berbec/Capricorn; aspectul nu este nou, el functioneaza de ceva timp si le rascoleste casele I si X ale acestor nativi care resimt puternic dorinta fie de a se linisti, fie de a face niste progrese pe plan social, profesional sau intr-o directie a ambitiilor publice.

Taur

Ori de câte ori sunt planete multe in Varsator sunt si probleme pentru Taur.

Saptamâna viitoare tocmai in acest sector intra Soarele si se alcatuieste faza de Luna Noua.Ar putea fi vorba de un inceput, pe premise care surprind si nasc sperante.

Gemeni

Pe 17 si 18 ianuarie nativii pot stabili tot felul de contacte umane care au ca scop stabilirea unor cadre de munca, cooperare sau participare a lor, pe baza unei intelegeri sau a unui contract la un proiect.
Au destul fler pentru a pune punctul pe i. Din 20 ianuarie dupa-amiaza si pâna pe 22 dimineata, ii framânta chestiunile legate de opinii, crezuri sau atasamente fata de idei colective (sociale, politice, religioase, morale, filosofice).

Rac

Banii ridica probleme pe toate planurile – personale, familiale ori in relatie cu institutiile de toate categoriile. Observam contradictii, dar si situatii neobisnuite rezultate din necorelarea la timp a unor plati si evidente contabile, fiscale etc.
Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii