FENOMENE INEXPLICABILE pe un drum laturalnic de tara. Mai multi soferi sustin ca au fost SEDUSI de o FANTOMA SEXY

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Gavin Davies, un specialist in paranormal, si-a lansat de curand cartea "Ghost sex" in care explica in detaliu intalnirea mai multor barbati cu o aparitie bizara.

Specialistul sustine ca a fost abordat de mai multi barbati care fie traiesc fie au avut drum intr-un satuc uitat de lume din Tara Galilor. Toti au povestit cum au fost martorii unor povesti la granita dintre realitate si vis, dintre constient si subconstient.

Acestia erau fie abordati de o femeie extrem de frumoasa care le facea avansuri, in cazul in care nu conduceau o masina, fie, asta in cazul soferilor, erau rugati de o tanara extrem de frumoasa sa o duca in sat.

Intalnirile bizare aveau loc in acelasi loc al unui drum laturalnic de tara. Femeia frumoasa le facea avansuri, iar victimele se trezeau intr-un joc erotic halucinant, din care isi dadeau seama la sfarsit ca nu fusese nimic real, fantoma disparand pur si simplu de sub ochii loc.

Autorul cartii sustine ca intamplarile au fost cat se poate de reale, dupa cum au aratat mai tarziu cercetarile sale. Ghost Sex s-a vandut pana acum in 3000 de exemplare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.