ANCHETA de amploare la Timisoara. Mascatii au navalit in sediul Politiei intr-un nou caz de coruptie la nivel inalt

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:55

Ancheta de amploare la Timisoara! Inspectoratul Judetean de Politie a fost zguduit din temelii, in aceasta dimineata, dupa ce mascatii au descins in institutie.

Mai multe persoane, in frunte cu seful politiei Timis sunt cercetate de DNA intr-un dosar de coruptie. Trupele speciale ale politiei au descins chiar la ele acasa! Inspectoratul Judetean de Politie Timis a fost perchezitionat, dis-de-dimineata, de procurorii DNA, ofiteri DGA si jandarmi.

Din primele informatii pe care le avem, vizati de ancheta sunt chiar seful institutiei, adjunctul sau si seful Serviciului Rutier. Mascatii si jandarmii au intrat prin spatele institutiei, pe la poarta auto.

Cand s-au trezit cu mascatii la poarta, politistii au blocat accesul camerelor de filmare in incinta institutiei.

In total, sunt vizati trei comisari sefi si doi ofiteri de la Serviciului Circulatiei Rutiere. Surse judiciare, citate de Mediafax, spun ca s-ar fi intervenit pe langa sefii din politie pentru a interzice controalele rutiere in perioada campaniei electorale prezidentiale.

In paralel, anchetatorii au efectuat perchezitii si la sediul Politiei din Recas, dar si la Biroul Politiei Rutiere Autostrazi de la Arad.

Oamenii legii cauta documente care ar viza un accident musamalizat de pe autobanda, in care ar fi fost implicat presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.


##VIDEO130809##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta