Sfarsit de saptamana de vis la munte! Uite cum s-au distrat turistii pe partie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

A fost un weekend de poveste la munte! Zapada a fost numai buna, iar soarele i-a dezmortit, la propriu pe turisti! Mai ales pe copiii care au deprins arta schiatului!

Priviti-i pe acesti tineri! Nu ai spune ca sunt in varf de munte, ci la malul marii. Au renuntat la haine groase, iar unul dintre ei chiar si la tricou. La cota 2000, in Sinaia, vremea a fost numai buna de plaja! N-au fost singurii care s-au distrat la munte! Cu mari emotii, dar cu suficient elan incat sa faca primele coborari pe partie, cu schiurile-n picioare, asa s-a derulat prima lectie pe partia de la Sinaia, pentru zeci de copii.

Prichindeii au aglomerat partiile, entuziasmati ca pot invata, gratis, arta schiatului de la instructori profesionisti. Ca doar o data pe an e Ziua Mondiala a Zapezii. Timp de doua ore, instructorii i-au invatat pe micuti sa alunece pe schiuri.

A fost pentru prima data cand in statiunea Sinaia, incepatorii au putut lua lectii gratuite. Nici echipamentele folosite pe partie nu au costat nimic. Peisajul s-a vazut cel mai bine din telescaun.

De la inaltime, muntii sunt spectaculosi, mai ales cand sunt imbracati cu un strat generos de zapada.

##VIDEO130805##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.