Povestea DRAMATICA a trei copii hotarati sa infrunte greutatile vietii. Locuiesc intr-o camera saracacioasa si merg 3 km pe jos pana la scoala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Locuiesc la o ferma de langa Medgidia, intr-o camaruta si merg pe jos cate 3 kilometri pana la scoala.

Este povestea a 3 copii dornici sa treaca peste toate greutatile vietii. Mama munceste cu disperare in speranta ca le va cumpara, candva, o casuta. Urmariti lectia de viata pe care ne-o da o familie greu incercata de soarta. Aceasta femeie e cea mai bogata de pe pamant: nu are averi, dar Cel de Sus i-a dat trei copii pe care-i iubeste ca pe ochii din cap.

Stie, insa, ca nu-i poate hrani numai cu dragoste.

Cei 600 de lei pe care ii castiga muncind pe branci, abia daca-i ajung.Mirela lucreaza la o ferma, unde, din bunatatea patronului, a primit o camaruta modesta. Doua paturi, doua scaune si o soba de teracota sunt mana cereasca pentru ea si copii. Femeia ii creste singura pe micuti, de cand sotul a plecat la Ceruri, rapus de-o boala necrutatoare. Oricat de greu i-ar fi, povara-i dispare brusc, cand isi vede copiii zambind.

Madalin este in clasa a treia si nu a lipsit o zi de la scoala. Pleaca atunci cand se crapa de ziua, intr-un suflet, ca sa ajunga la timp la ore. Oricat de mult si-ar dori sa reusesca-n viata, soarta ii tot pune piedici. Isi mijeste ochii mari si verzi, pentru ca abia vede sa citeasca, are nevoie de ochelari, dar bani de unde?!

##VIDEO130818##

Chiar daca vederea nu-l ajuta, sub stiloul lui, ecuatiile parca se rezolva singure.

Nu-i e deloc usor- pe langa temele pe care le primeste, lucreaza singur din culegere. Madalina este cea mai mare dintre cei 3 frati. Are 12 ani, o privire in care citesti speranta si o vointa cum rar ti-e dat sa vezi.

De cateva zile, fetita abia vorbeste. Are amigdalita si polipi si trebuie operata cat mai repede. Tratamentul provizoriu a costat 200 de lei- bani de buzunar pentru unii, sansa la sanatate pentru ea.

Mama copiilor incearca, din putinul pe care il are, sa transforme visul in realitate. Isi doreste o casuta pentru ea si pentru pruncii ei, iar fiecare imbratisare este un pas inainte!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aceasta familie unita are nevoie de ajutorul nostru. Daca doriti sa ii ajutati sa isi indeplineasca visul, puteti face o donatie in contul mamei:

CONT BCR- Marin Mirela

RO 56 RNCB 0255 11949 059 0001

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.