O durea stomacul de 6 luni de zile si se gandea la ce e mai rau! A INCREMENIT cand medicii i-au spus ce avea inauntru: "Dumnezeule, cum a ajuns asta acolo?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

O tanara de 20 de ani cu siguranta nu va uita prea curand ceea ce i s-a intamplat.

De 6 luni de zile ea avea dureri cumplite de stomac, care au devenit din ce in ce mai intense in ultima perioada. Ingrijorata, si nestiind ce i se intampla, s-a prezentat la medicul de familie.

Dupa un consult acesta nu a stiut insa sa ii spuna ce i se intampla, motiv pentru care a trimis-o de urgenta la un spital specializat. Acolo tanara a avut un adevarat soc.



Doctorii i-au spus ca avea in stomac un stilou si au bagat-o imediat in sala de operatii, pentru a extrage corpul strain. Fata nu isi aminteste cum de a ajuns sa aiba asa ceva acolo, insa banuieste ca totul s-a intamplat intr-o zi cand sarbatorea promovarea unui examen important si s-a imbatat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.