Astea sunt cele mai zgarcite zodii! Uite care sunt nativii ce numara fiecare leu

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Nu toate semnele zodiacale sunt generoase in egala masura, iar cele mai zgarcite zodii sunt semnele de pamant, in opinia astrologilor.

O trasatura definitorie pentru aceste zodii ar fi ca nu le place sa-si cheltuiasca banii pentru a satisface capriciile altora, dar sunt mai relaxati in ceea ce priveste satisfacerea propriilor placeri, scrie Adevarul.

Taur

Primul semn zodiacal al fiecarui element se preocupa de problemele acelui element la nivel primar, ceea ce inseamna ca Taurul se centreaza pe stabilitate, probleme de securitate si aspecte materiale.



Pentru acesti nativi este esential sa-si asigure acele lucruri care ii vor ajuta sa-si contureze o viata stabila: un loc de munca bun, o casa, economii la banca. Atunci cand linistea lui familiala, slujba sau orice alt lucru care tine de stabilitatea sa se afla in pericol, Taurul este foarte tulburat. Tocmai de aceea ii place sa aleaga mereu cararile batute, pentru a fi sigur ca nu va risca sa-si strice linistea atat de mult ravnita.


In ceea ce-l priveste, dragostea sa pentru bani nu este un lucru pe care il ascunde, ci apreciaza ca banul este calea prin care se poate bucura de viata si de a-si asigura tot ceea ce este necesar pentru a duce o viata confortabila, indestulata, caracterizare care il include printre cele mai zgarcite zodii.

Fecioara

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.