Li se spune "Frumoasa si Bestia". Toti INCREMENESC cand vad cum arata sotul acestei femei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Claire, o femeie frumoasa in varsta de 29 de ani din Marea Britanie, si-a ingrozit familia cand le-a prezentat viitorul ei sot.

Tanara s-a indragostit nebuneste de Jimmy, unul dintre prietenii tatalui ei, un barbat cu 25 de ani mai in varsta decat ea. Diferentele dintre neobisnuitul cuplu nu se opresc, insa, doar la capitoul varsta. Claire, pe langa faptul ca este tanara, este si deosebit de frumoasa.

Nu acelasi lucru putem spune despre sotul ei care nu are un ochi. Barbatul era divortat cand Claire s-a indragostit de el.

Jimmy are 3 copii din prima casatorie. Insa nimic din toate astea nu au reprezentat un obstacol pentru Claire. Tanara a dezvaluit ca avea doar 17 ani cand s-a indragostit de Jimmy.

Cei doi sunt casatoriti de 5 ani si au impreuna un baietel in varsta de un an." Il iubesc pe Jimmy asa cum este. Ma face fericita, asta e tot ce conteaza pentru mine", a declarat frumoasa sotie pentru cotidianul The Mirror.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.