Acest CAINE a asteptat UN AN de zile ca stapanul lui sa se intoarca: Ce s-a intamplat in continuare, e dincolo de cuvinte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Woody si-a asteptat proprietarul sa se intoarca acasa timp de un an de zile, insa acesta a murit, iar familia a vandut casa uitand si de acest biet suflet.

Povestea lui Woody este atat de induiosatoare incat ti se rupe sufletul: cainele a fost abandonat de catre familia stapanului sau. Dupa ce acesta a murit, familia a vandut casa si l-a lasat pe Woody acolo. Timp de un an, cainele a stat izolat sub niste betoane. Cei care stiau acest lucru ii dadeau sa manance acolo pana cand o organizatie a fost sesizata si a venit sa il ia de acolo.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cainele nici nu vroia sa isi paraseasca barlogul, blana ii era extremde murdara si intre timp se si imbolavise. Cand a simit caldura si iubirea cu care este inconjurat, Woody a cedat. Asa ca acum este ingrijit, a fost tuns si inconjurat de multa iubire, insa isi cauta un stapan permanent care sa il iubeasca in continuare!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.