Comandantul politiei din Timis, adjunctul sau si seful de la serviciul rutier, ARESTATI de procurorii DNA intr-un nou dosar de coruptie

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

E deranj mare la varful Politiei din Timis, dupa ce comandantul politiei, adjunctul sau, dar si seful de la Serviciul Rutier au ajuns in arestul institutiei pe care o conduceau!

Ei sunt implicati intr-un dosar de coruptie si au fost retinuti pentru 24 de ore. Sefii Politiei Timis au fost urcati, noaptea trecuta, in dubele jandarmilor si dusi la sediul institutiei pe care o conduc. Nu in birouri, asa cum erau obisnuiti, ci in arest. Cu totii au negat acuzatiile, insa, n-a contat! Au fost retinuti pentru 24 de ore.

Ancheta DNA a scos la iveala ca seful Serviciului Rutier, Marcel Craciunescu, ar fi primit mai multe „cadouri” de la subordonati, in schimbul unor favoruri.

De la un agent care a vrut sa fie transferat de la Ordine Publica la Serviciul Rutier ar fi primit patru anvelope. Iar pentru o avansare in grad ar fi cerut patru jante.

Edilul orasului Recas, Pavel Teodor ar fi facut presiuni pentru ca Politia Rutiera sa nu efectueze controale pe raza localitatii in timpul campaniei electorale. Pentru ca unii agenti au refuzat, primarul ar fi solicitat sprijinul conducerii Politiei Timis, pentru mutarea lor.

##VIDEO130909##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sefii Politiei sunt si apropiati ai presedintelui Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin. Surse din randul anchetatorilor sustin ca inspectorii de la conducerea institutiei l-ar fi ajutat pe Bojin sa musamalizeze un accident produs de aceasta pe autostrada. Demnitarul ar fi circulat, vara trecuta, pe contrasens pe soseaua de mare centura.



O soferita care circula regulementar s-a speriat atat de tare incat a tras de volan ca sa-l evite si a izbit, in plin, un parapet.In total, opt persoane au fost retinute in dosarul de coruptie. Toti vor ajunge, astazi, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.