Viata Oanei Roman, un adevarat scenariu de film. Uite ce obstacole a avut vedeta de intampinat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Ar putea cu usurinta sa scrie un roman. Viata ei este o poveste cu bune si cu rele. Nu s-a lasat doborata de niciunele.

Oana Roman abia acum a prins curaj sa povesteasca prin ce drama a trecut. Imediat dupa ce a nascut, din cauza unor complicatii ale operatiei de cezariana, a fost la un pas de moarte! A avut de luptat, iar problema grava de sanatate despre care vorbeste acum reprezinta doar unul dintre episoadele grele prin care a trecut. Inca de mica a avut de suferit.

A fost mereu in atentia opiniei publice! Fiecare miscare i-a fost urmarita si multe alegerei i-au fost criticate, dar Oana a avut taria sa nu tina cont de rautati.

De exemplu, n-a bagat in seama glumele pe seama greutatii si a iubit pe cine a vrut. Va aduceti aminte cat de discutata a fost povestea ei de iubire cu dansatorul Cornel Pasat?

S-au iubit timp de 7 ani, iar la un moment dat a ramas si insarcinata, dar acest lucru a speriat-o si a facut avort. O alta cumpana grea a vietii a fost despartirea de Cornel Pasat, care a ingenuncheat-o.

Cu greu a reusit sa treaca peste, mai ales ca presiunea media, nu mai inceta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In 2007, Oana Roman a primit o alta lovitura de la viata: divortul parintilor ei. Cu toate ca Petre Roman a ales sa-si intemeie o alta familie, Oana nu l-a condamnat pentru decizia lui.

##VIDEO130916##