Femeia cu picioare de ELEFANT e disperata! Asteapta de mai bine de 20 de ani un ajutor de la guvernanti!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

In urma cu patru luni, la interventia Stirilor Kanal D, a primit chiar din partea ministrului Muncii promisiunea ca va scapa de chin.

N-a fost asa, a fost nevoie sa batem, din nou, la usa autoritatilor pentru ca bietei femei cu picioare de elefant sa i se recunoasca drepturile, iar Rovana Plumb sa-si ceara, public, scuze! Hotarârea va fi publicata, în câteva zile, în Monitorul Oficial!

Ani intregi, femeia si-a plans amarul, dar, nimeni nu i-a auzit strigatul de disperarea. Statul s-a facut ca n-o vede nici pe ea si nici pe ceilalti vreo suta de romani, diagnosticati cu aceasta cumplita boala, elefantiazis.

Noi am deschis usile ministrilor si am dus mai departe strigatul de ajutor al femeii.

Zilele s-au scurs, la fel si lunile. Nimic nu s-a schimbat, insa, femeia s-a ales doar cu promisiuni: „ In luna octombrie, cand am fost aratata la televizor, am zis ca o sa rezolve. Doamna ministru a spus ca imi va rezolva cazul".

##VIDEO130944##

De-atunci, a tot sperat ca va scapa de chin si ca boala, atat de vizbila cu ochiul liber, isi va gasi loc si in hartiile ministerelor responsabile.

Si nimic. Astazi, am batut, din nou, la usile ministrilor in locul femeii care nu poate sa iasa nici din casa.

Dupa luni bune, in care dosarele s-au plimbat de pe o masa pe alta, Ministerul Muncii si cel al Sanatatii au reusit, in sfarsit, sa schimbe legea. De luna viitoare, promit autoritatile, toti cei 105 bolnavi de elefantizis vor primi ajutorul financiar pe care unii il asteapta de o viata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.