Momente de cosmar pentru Mira! Aflati ce se intampla cu tanara azi in "Yaman", de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Mira cauta protectia lui Tan, profesorul ei de pian, si fuge de acasa.

In acelasi timp, Yaman si tatal sau vitreg, Hasan, isi rezolva niste socoteli mai vechi. Avand noi prioritati, Yaman revine la timp pentru a-i preveni pe Tan si Orkun despre vulnerabilitatea Mirei.

Prin ce peripetii trece Mira aflati in episodul din aceasta seara din “Yaman”, de la 20.00, la Kanal D. Yaman” este noul serial –fenomen ce isi continua povestea, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D.



Yaman este personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor. E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intriga serialului “YAMAN”  e construita in jurul personajului ce da numele productiei, un tanar sarac, care provine dintr-o familie greu incercata.

Yaman (Catagay Ulusoy) ajunge dupa gratii, dar primeste ajutorul providential al avocatului sau, Selim (Baris Falay). Acest om ii schimba destinul, il “adopta”, iar Yaman e nevoit sa se adapteze intr-o lume total diferita de cea in care a crescut,  in care banul pare ca dicteaza. Salvatorii lui nici nu isi imagineaza ce influenta puternica va avea Yaman asupra lor… Povestea de iubire dintre Yaman si Mira (Serenay Sarikaya), cea mai ravnita tanara din cartierul bogatilor, este supusa la grele incercari de prejudecatile celor din jur.