SOCANT! O mama a trebuit sa aleaga intre a-si NASTE BEBELUSUL sau VIATA ei:  DECIZIA ei iti va da fiori pe sira spinarii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:52

Ashley Bridges avea dureri de genunchi inca din primavara anului 2012. Dupa mai multe programari la medici, acestia i-au zis ca trebuie sa invete sa traiasca cu durerea toata viata ei.

Femeia, in varsta de 24 de ani avea o relatie frumoasa si un baietel, Braiden. Dupa un timp, ramane insarcinata din nou, iar la 10 saptamani de cand purta bebelusul in pantece, femeia nu mai putea sa se ridice din pat din cauza durerilor de genunchi. Ea a mers direct la chirurgie, caci nu mai suporta durerile. Atunci, medicul i-a zis in urma unor analize, ca are cancer osos.

A trecut si printr-o operatie dificila pentru a-i fi inlocuit genunchiul si o parte din femur.

Medicii i-au sugerat sa inceapa imediat sedintele de chimioterapie. Insa, acestea ar fi putut dauna viata bebelusului din burtica. Ea a optat sa nu faca tratamentul de chimioterapie si astfel sa protejeze viata copilului. "Nu voi punea viata copilului in pericol, doar pentru ca sunt eu bolnava. Este mai importanta decat a mea. Ca mama, rolul meu este sa am grija de copil." Urmareste video si vezi intreaga poveste!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”