Ileana Badiu, la Teo Show: “Am cazut de patru ori in canale, Teo”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:52

Ileana Badiu a fost prezenta ieri, la emisiunea lui Teo, la Kanal D, intr-o ipostaza inedita!

Ileana Badiu a fost prezenta ieri, la emisiunea lui Teo, la Kanal D, intr-o ipostaza inedita: cu ligamentele de la un picior si de la o mana rupte, fosta sotie a lui Dinu Pescariu este in perioada de recuperare pre-operatorie pentru interventia chirurgicala care va avea loc astazi.

“A fost un accident stupid de ski, in ziua de 31 decembrie, la ora 5.00, cand lumea de obicei pleaca la munte sau este la coafor”, a dezvaluit Ileana Badiu cauza care a imobilizat-o partial.

Ea a precizat ca schiaza de la varsta de 5 ani si in toata aceasta perioada nu a avut parte de nicio accidentare pe partie.

Insa, ironia sortii a facut sa isi rupa de sase ori picioarele, in situatii uneori stupide: “Intr-una din dati am coborat din masina si, in papuci fiind, nu am fost atenta si mi-am rupt glezna”. Alt ghinion care a urmarit-o, in timp, a fost sa cada in canalele  uitate descoperite.

Am cazut de patru ori in canale, Teo”, i-a marturisit gazdei sale. Ileana Pescariu si-a petrecut Revelionul cu piciorul in orteza, sedata. Dar acest lucru nu a impiedicat-o sa mearga in vacanta in Insulele Mauritius.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”M-am bucurat sa vad partea pozitiva, pentru ca

mi s-a spus ca era foarte posibil sa imi rup si meniscul. Acolo, in locul in care am stat, mi-a ridicat moralul faptul ca am vazut patru oameni cu piciorul in gips” a mai precizat ea.

Nu ratati, de luni pana vineri, de la 16.45, emisiunea “Teo Show”, la Kanal D.