CUTREMURATOR. E din nou RAZBOI in Ucraina! 13 persoane ucise pe strazile din Donetsk dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 30 sep 2020, 12:00

A reinceput macelul in Ucraina! Oameni nevinovati continua sa moara intr-o lupta care Dumnezeu stie unde va duce!

In urma obuzelor si exploziilor, sangele nevinovat curge, iar, pe pamantul Ucrainei! Oameni morti care zac in plina strada, masini devastate, case vandalizate, asa arata tabloul apocaliptic al Ucrainei, in acest moment! Totul indica faptul ca razboiul a reinceput in regiunea estica a tarii, zona controlata de prorusi!

In aceasta dimineata, 13 persoane au fost ucise pe strazile din Donetsk, dupa ce un troleibuz a fost lovit de un obuz.

12 oameni se aflau in acea masina. Cu totii au murit in urma exploziei. A treisprezecea victima se afla intr-o masina care trecea pe langa troleibuzul cu pasageri, in momentul fatidic, in timp ce alti 10 oameni au fost raniti. Lupte grele au fost si aseara, cand, in urma unui bombardament, in apropierea aeroportului din Donetsk, un om a murit. Victima era intr-un autobuz care a fost lovit de un obuz.


Rebelii din estul Ucrainei se razboiesc cu ucrainenii inca de anul trecut, cand tara s-a transformat intr-un teatru de razboi, mai ales dupa ce Rusia a anexat Peninsula Crimeea. De atunci, prorusii din regiunea estica a Ucrainei cer si ei anexarea Donbas-ului la Rusia. De cealalta parte, puterile occidentale cer incetarea ostilitatilor.

##VIDEO131070##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”