CE FACI IN WEEKEND. E sarbatoare mare in acest sfarsit de saptamana. Romania intreaga isi aminteste de Mica Unire!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Asa ca petreceri cu fasole si carnati au loc in toata tara. Ilinca Obadescu stie toate ponturile pentru un sfarsit minunat de saptamana!

Weekendul acesta sarbatorim Mica Unire. Iata unde puteti da mana cu mana, sa invartiti hora romana! Sa inceapa distractia! Capitala Moldovei e gata de sarbatoare. In oras, a fost forfota mare toata saptamana: au fost maturate strazile, iar statuia lui Alexandru Ioan Cuza a fost lustruita. Invitat special la petrecerea de sambata: presendintele Klaus Iohannis.

Si la Cluj va asteapta un spectacol de artificii si mai multe concerte.

Daca vreti sa prindeti locuri bune, ar fi bine sa fiti in Piata Unirii inainte de ora 17.00. Iata care este programul! Unii n-au nevoie de pretexte. Au inceput sa petreaca inca de astazi! Si daca tot s-au unit, o s-o tina asa tot weekendul! Gospodinele din Maramu` muncesc de zor sa va primeasca asa cum se cuvine daca veniti in ospetie.

Daca vreti sa va uniti destinul cu persoana iubita, aflati ca la Palatul Parlamentului e targ de nunti.

Gasiti acolo tot ce va pofteste inima pentru o petrecere de vis! Ada si Amna au dat mana cu mana si au pus de o cantare neaos romaneasca!

##VIDEO131095##

Si Inna promite un concert de exceptie! Dupa spectacolul din Bacau, artista promite ca va mai ramane doua ore alaturi de fanii sai, ca sa le dea autografe. Tot vineri, Mahala Rai Banda si Monica Anghel canta la o berarie din parcul Herastrau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca aveti chef de cinema, acesta-i filmul pe care trebuie sa-l vedeti- „Mortdecai”! Johnny Depp si Gwyneth Paltrow isi joaca perfect rolurile de sot si sotie.

Din aceasta aventura nu lipsesc nici pasiunea, nici gelozia. Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare. Pana atunci, weekend placut!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.