O mama din judetul Timis va cere, cu disperare, ajutorul! E nevoita sa-si creasca fetitele cu doar 84 de lei pe luna

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

I se rupe sufletul sa isi vada cele doua copile flamande. Abandonata de sot si bolnava, femeia se chinuie sa isi creasca fiicele din 84 de lei pe luna.

Urmeaza o poveste impresionanta! Frumoase foc, cuminti, harnice si constiincioase la invatatura. Asa isi descrie mama in cateva cuvinte cele doua comori: Sabrina, de opt anisori si Monica, de 15. Fetele sunt lumina ochilor ei. Pentru ele, femeia de 41 de ani duce o lupta crancena ca sa supravietuiasca in conditii decente.

Femeia traieste cu cele doua fete in Recas, intr-o casa batraneasca veche, mostenita de la bunici.

Aici dorm, aici mananca, aici se spala si tot aici invata. Cand isi fac temele, copilele impart un singur scaun si aceeasi masa care tine loc de birou. Necazurile familiei au inceput in urma cu opt ani, cand tatal a cazut in patima alcoolului. Atunci au pierdut apartamentul pe care il aveau in oras. Au ramas pe drumuri si singure.

Femeia investeste mult timp si pasiune in educatia fetelor.

Si asta se vede. Copila mai mica invata limba engleza chiar de la mama, iar cea mare este foarte talentata la pictura. Din pacate, le lipseste sprijinul financiar, extrem de important.

##VIDEO131092##

Monica este in clasa a zecea si viseaza sa devina pictorita. Ar fi vrut sa urmeze cursurile unui liceu de profil, dar, mama nu si-a permis sa o trimita la scoala in Timisoara, la doar 20 de kilometri departare de casa.

Fara pensule speciale sau acuarele profesionale, tanara incearca sa isi exerseze talentul cum poate.

Pentru ca a trecut prin multe necazuri, femeia s-a si imbolnavit. Bolile au inceput sa apara una cate una, la fel si datoriile pentru mancare si medicamente, care insumeaza acum 7000 de lei. Ingrijorata pentru destinul copilelor ei, femeia cere cu disperare ajutorul oamenilor cu suflet mare. Singurul dar nepretuit cu care incearca intre timp sa aline suferinta fetelor este dragostea de mama.

CONT BANCA BRD HUSZAR SOMOGYI VIORICA

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

RO70BRDE360SV43474713600

 

 

 

 

Taguri: