Vindecare INCREDIBILA! O adolescenta a aprins o lumanare si intreaga casa a SARIT IN AER. Vezi cum arata acum, la 2 luni de la TRAGEDIE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:54

Kilee Brookbank, o tanara din Statele Unite, de 16 ani, a aprins o lumanare parfumata pentru a scapa de mirosul de canalizare din casa ei.

Intreaga cladire a sarit in aer iar ea a suferit arsuri pe 45% din suprafata corpului, pierzandu-si parul si pielea de pe brate, picioare fata si abdomen.

Focul a fost atat de puternic, incat i-a topit stratul de grasime de sub piele, landandu-i mainile albe, de culoarea laptelui.


"M-am simtit normal", a povestit Kilee. "Eram putin ametita, imi amintesc ca era foarte fierbinte, dar nu m-a durut."
La Urgenta, doctorii i-au sectionat bratele, pentru a reduce inflamarea. A avut nevoie de 4 operatii, grefe de piele si doua luni de fizioterapie.

In mod incredibil, Kilee a supravietuit si in aceasta saptamana a reusit sa se intoarca la scoala, alaturi de colegii ei.

"Cred ca sunt norocoasa", a declarat ea. "M-a facut mai puternica. Mi-a schimbat viata. Stiu ca se pot intampla lucruri si mai grave."
Iata cum arata Kilee acum!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”