Costi Ionita, TRANSFORMARE RADICALA. A renuntat la manele pentru a se dedica muzicii clasice!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Ei bine, pregatiti-va sa descoperiti un alt Costi Ionita! Artistul a suferit o reala transformare.

Nu mai asculta manele, ci muzica clasica, nu se mai imbraca in haine de firma, ci poarta ii, s-a ras in cap, a devenit ovo lacto vegetarian, mediteaza, practica yoga, iar lista poate continua. V-am facut curiosi? Costi Ionita si-a gasit echilibrul interior si de atunci viata lui s-a schimbat radical! Gata cu manelele si cu programul haotic! Acum artistul citeste carti despre dezvoltare personala, mediteaza si crede cu tarie in puterea gandului! “ Suntem ceea ce gandim ”, spune Costi, care nu se mai desparte de ia romaneasca.

Credinta in Dumnezeu l-a ajutat sa realizeze tot ce si-a propus! A reusit sa colaboreze cu unii dintre cei mai cunoscuti artisti din America, precum Sean Paul, Mohombi, Pitbull sau Shaggy, idolul lui din copilarie.

Cu toate ca poate sa o tina numai intr-o petrecere si sa faca baie in sampanie scumpa, Costi spune ca nu are vicii si ca prefera sa fie cumpatat cu distractiile.

Cel mai important lucru, artistul nu uita de unde a plecat si cum si-a castigat primii bani: la 12 ani, dupa cateva concerte, in Paris! ar putea sa paraseasca definitiv Romania, insa nici prin gand nu-i trece sa faca acest lucru.

##VIDEO131277##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”