Fug mancand pamantul cand aud de manele, insa le-am prins cu mata in sac. Uite ce vedete se sparg in figuri pe ritmuri orientale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Sa asculti, sa vezi si sa nu creezi! Multe vedete de la noi se feresc sa recunoasca faptul ca asculta…manele, dar iata ca pana la urma si-au dat arama pe fata!

Oare e rusinos ca asculta asa ceva?! Pentru Delia pare totul o distractie continua! Artista, mereu cand prinde ocazia, o da pe ritm de manele! Andra e mai rusinoasa. Ea intai refuza, se fastaceste, se face ca nu mai stie versurile, dar apoi canta de mama focului!

Artistii demonstreaza ca toate piesele pot fi transformate intr-o manea, daca linia melodica are tenta orientala. O avem in exemplul urmator pe Andreea Banica.

Stim ca nu va vine sa credeti, insa l-am prins pana si pe CRBL in aceasta ipostaza. Iar Antonia e simpatica rau cand o da pe manele! Dar stati sa-l vedeti pe iubitul ei, Alex Velea!

##VIDEO131289##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”