SOC! Un mare CANTARET de talie MONDIALA a murit. S-a stins din viata in weekend!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 09:55

In varsta de la varsta de 68 de ani, artistul a decedat in urma unor complicatii si a gravelor sale probleme de sanatate din cauza carora in ultimii ani a fost nevoit sa isi amane turneul si concertele.

In varsta de 68 de ani, artistul Demis Roussos a decedat in urma unor complicatii si a gravelor sale probleme de sanatate din cauza carora in ultimii ani a fost nevoit sa isi amane turneul si concertele.

Anuntul a fost facut de publicatia Le Figaro si a fost confirmata de fiica artistului, Emily. Informatia despre decesul cantaretului a fost anuntata si de jurnalistul Nikos Aliagas, pe platforma Twitter, luni dimineata.

Pe numele sau adevarat Artemios Ventouris Roussos, Demis Roussos a vandut de-a lungul carierei sale peste 40 de milioane de dicuri fiind unul dintre cei mai indragiti cantareti din intreaga lume si de departe cel mai cunoascut artist de origine greaca.

Putina lume stie ca in ’78, Demis Roussos a avut parte de o intamplare care i-a schimbat viata, avionul cu care calatorea artistul fiind deturnat de teroristi, care l-au tinut captiv in Beirut.

De atunci, el a militat prin muzica sa pentru pace in lume si protejarea mediului inconjurator, iar in ’85 a lansat albumul "The story of Demis Roussos", care s-a bucurat de un success uluitor la nivel mondial.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”