Ilinca Vandici, cu ochii in LACRIMI la "Teo show": "Tata mi-a murit in brate". Afla prin ce drama a trecut vedeta Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

In fata ecranului zambeste larg, insa putini stiu ce drama ascunde frumoasa Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii "D-Paparazzi".

Tatal vedetei s-a stins in urma cu aproximativ 6 ani, dupa o lunga si grea suferinta. Ilinca Vandici a declarat la "teo show" ca a sperat ca tatal sau va invinge boala necrutatoare cu care fusese diagnosticat: cancer. Dupa cinci ani de tratamente, barbatul s-a stins pe un pat de spital. Se simtise foarte rau inainte de a muri, insa nu a vrut sa plece din aceasta lume fara a-si lua ramas bun de la fiica sa.

Inainte de tragicul eveniment, Ilinca Vandici a fost instiintata de mama sa ca tatal ei se simte rau si ar fi cazul sa vina sa il vada la spital. Frumoasa prezentatoare a plecat intr-un suflet in orasul natal. Tatal sau s-a stins in ziua in care ea a sosit, la cateva ore distanta. I-a murit practic in brate." M-a marcat faptul ca tata m-a asteptat inainte sa moara", a declarat cu lacrimi in ochi Ilinca Vandici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131338##