Tatal lui Teo, declaratie emotionanta dupa ce fiica lui i-a spus ca il iubeste in direct! “Am inceput sa plang! M-a facut zob, m-a zguduit!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Teo Trandafir i-a facut o declaratie tatalui ei in cadrul emisiunii sale de la Kanal D: “Tata, te iubesc”.

Teo a avut-o invitata pe Ilinca Vandici la Teo Show. Ilinca a povestit, cu lacrimi in ochi, cum si-a pierdut tatal acum sase ani. Barbatul s-a stins in bratele ei. Teo a fost foarte emotionata si, cu lacrimi in ochi, i-a facut o declaratie tatalui ei pe care nu l-a mai vazut de multa vreme. "Astept sa spun de mult timp... N-am avut curajul sa spun asta multa vreme: Tata, te iubesc", a declarat Teo la finalul interviului cu Ilinca Vandici.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16775637/1/media-142234796360703400.jpg
Ei bine, ca in fiecare zi, Ion Uta, tatal lui Teo, urmarea emisiunea si a auzit intreaga declaratie.

"M-a facut zob cu declaratia ei, m–a zdruncinat. Am inceput sa plang, am tremurat din tot corpul. Mi-a acordat un moment frumos, ii multumesc. Noi vorbim, avem o relatie la distanta pentru ca ea are treaba ei eu pe a mea, dar vorbim. Mi-e dor sa o vad, nu ne-am vazut de multa vreme.

Am mai chemat-o la mine, dar are treaba, ba e plecata, o inteleg. Eu nu am fost la ea pentru ca nu vreau sa deranjez, cu batranii e mai greu. Dar daca ma cheama la ea, merg si in picioarele goale. Ma uit in fiecare zi la emisiunea ei, o ratez doar daca se intampla sa am urgente. Nu pot sa-i spun unui om “tu stai aici si mori, ca eu ma uit la fata mea”
, a declarat doctorul Ion Uta pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”