DRAMA SFASIETOARE a acestei copile! A murit in chinuri groaznice dupa ce parintii au ordonat sa fie supusa unei proceduri medicale SOCANTE

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 mar 2024, 02:05

Suhair al-Bataa, o fetita din Egipt, s-a stins in chinuri groaznice la scurt timp dupa ce parintii au ordonat sa fie supusa unei proceduri medicale controversate.

Copila avea doar 13 ani cand parintii au decis sa o supuna unei operatii controversate: indepartarea clitorisului sau circumcizia feminina, o procedura medicala controversata. Operatia de circumcizie feminina a fost interzisa si declarata in afara legii in anul 2008 in statul Egipt. Cu toate astea ea inca se mai practica.

Conforma unui sondaj 69% dintre parinti opteaza sa isi supuna fetitele acestei operatii de circumcizie din motive de igiena spun ei, dar si de curatenie spirituala.

Suhair al-Bataa a murit pe masa de operatii din cauza unui soc hemoragic. Tatal fetei, dar si medicul care a acceptat sa faca interventia au fost condamnati la inchisoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”