Fost model Playboy, in varsta de 25 de ani se jura ca s-a casatorit din dragoste cu sotul ei, un milionar excentric in varsta de 82 de ani. Voi o credeti pe cuvant?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Cathy Schmitz, fost model in revistele pentru barbati, s-a casatorit cu Richard Lugner, un milionar excentric din Austria, in varsta de 82 de ani.

" E dragut sa duci o viata de lux, insa banii nu sunt importanti", obisnuieste sa declare proaspata sotie a milionarului. Sotul ei, Richard Lugner, a intrat in atentia presei tabloide cand Kim Kardashian a dezvaluit ca a fost platita cu bani grei ca sa-l insoteasca pe milionar la opera.

Spre deosebire de mult mai tanara lui consoarta, milionarul se afla la a cincea casatorie.

Barbatul a dezvaluit presei ca i-a fost mereu dificil sa-si gaseasca pe cineva cu care sa se potriveasca." Trebuie sa inveti cum sa traiesti intr-o casnicie", a declarat acesta pentru Daily Mail.

Desi multi se mira cand aud ca un octogenar s-a casatorit cu o tanara de 26 de ani, Cathy spune ca isi adora sotul de la care spune ea ca are multe de invatat.

Sotia milionaului insista sa declare in cadrul aparitiilor publice sau la show-urile televizate ca dragostea ei pentru Richard Lugner este sincera, dezvaluind ca se inteleg de minune, asa cum fac de obicei indragostitii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.