Povestea SOCANTA a unei tinere din Alba Iulia. A vrut sa-si puna BOTOX in fata la un cabinet privat, dar a plecat DESFIGURATA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Este povestea socanta a unei tinere din Alba Iulia care sustine ca medicul a fost la un pas sa ramane cu fata paralizatata.

De aproape un an, Raluca traieste un cosmar continuu. Femeia ar fi mers la cabinetul privat al unui medic estetician renumit din Alba Iulia. Spera ca o va ajuta sa scape de riduri ca sa arate cu cativa ani mai tanara. Ceea ce parea o procedura destul de simpla, s-a transformat intr-una care a facut-o de nerecunoscut, spune femeia, avocat de profesie. Medicul i-ar fi injectat in loc de botox, o substanta din China, care nu ar fi omologata de Ministerul Sanatatii.

Femeia sustine ca imediat dupa administrarea serului a simtit cum fata i se umfla si ca nu isi mai poate controla sub nicio forma muschii faciali. Cateva ore mai tarziu, Raluca a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia. Femeia sustine ca in urma interventiei, s-a ales cu o pareza a fetei.

##VIDEO131488##

Dupa ce si-a revenit cat de cat, femeia a inceput demersurile in instanta.

Desi a trecut aproape un an de atunci, Raluca spune ca efectele solutiei care i-a fost injectata inca se simt. Femeia a depus o plangere penala la Parchet. La scurt dupa izbucnirea scandalului, medicul acuzat, care lucra si la Spitalul Judetean din Alba Iulia si la cabinetul privat, si-a luat concediu fara plata.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am

incercat sa luam legatura cu medicul acuzat, dar, in zadar. De la cabinetul pirvat la care inca mai lucreaza, angajatii ne-au spus ca nu e disponibil. Femeia e hotarata sa mearga pana in panzele albe, pentru ca medicul care a desfigurat-o sa fie tras la raspundere. Tanara spune ca desi a urmat nenumarate tratamente de recuperare, nici acum nu reuseste sa-si miste in totalitate muschii fetei.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.