Acesta este horoscopul complet al lunii februarie! Vezi ce ti-au pregatit astrele in a doua luna a anului!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

Citeste previziunile astrologice pentru luna februarie 2015.

BERBEC

Prima parte a lunii este favorabilă dialogurilor cu prietenii. Ieşirile cu aceste persoane îţi pot aduce bună dispoziţie pe de o parte. Însă, de pe de altă parte sunt momente favorabile de a face curăţenie în acest segment relaţional. Foarte uşor, de la cel mai banal amănunt pot apărea discuţii aprinse. De reţinut că până în preajma datei de 11 februarie, comunicarea este viciată. Fereste-te de a promite ajutor cuiva sau de a te baza tu la rândul tău pe sfaturile altora.

Spre finele lunii vor apărea răzgândiri, concluzii şi idei noi vizavi de planurile comune cu alţii. Ar fi bine sa renunţi la relaţiile nepotrivite şi să te orientezi spre persoane noi şi de bună calitate. În domeniul profesional există multe jocuri de culise, greu de desluşit. Fii prudent, discret şi evită provocările colegilor şi persoanelor cu autoritate. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile analize medicale şi consultaţii de specialitate. Alternează orele de muncă cu cele de odihnă.


TAUR

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”