Procurorii anticoruptie au facut o noua DESCINDERE la sediul Politiei din Timis

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Dupa ce comandantul si unul dintre adjuncti au fost arestati saptamana trecuta, al doilea adjunct este cercetat si el pentru fapte de coruptie.

Procurorii anticoruptie au facut tabula rasa la Inspectoratul de Politie Timis! Scandalul care a decapitat conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis este departe de a se incheia. Seful interimar este, acum, in vizorul anchetatorilor.

El este cercetat pentru fapte de coruptie la numai o saptamana dupa ce a luat locul comandantului arestat. Comisarul-sef a fost audiat, aseara, la sediul DNA Timisoara timp de trei ore. Surse din randul anchetatorilor sustin ca ar fi luat mita un televizor.

In urma cu o saptamana, comandantul IPJ Timis si adjunctul sau pe ordine publica au fost arestati preventive pentru abuz in serviciu. Seful Serviciului Rutier a ajuns impreuna cu ei dupa gratii pentru luare de mita. Seful interimar al IPJ a fost lasat aseara sa plece acasa, dar este cercetat sub control judiciar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131529##