Are 31 de ani, dar sustine ca e ATRAS FIZIC doar de femei trecute de 60 de ani. Uite ce il atrage cel mai mult la ele!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 07:05

Kyle Jones, un tanar in varsta de 31 de ani din Pittsburgh, Statele Unite, a avut multe iubite la viata lui, insa toate nu au avut mai putin de 60 de ani.

Tanarul sustine ca se simte atras fizic doar de femei trecute de 60 de ani. Ceea ce ii place cel mai mult la o femeie este... dantura. Kyle isi gaseste iubitele pe site-urile de online dating sau le agata direct din restaurante sau diverse localuri.

Pe Karen, actuala lui iubita, o doamna venerabila care i-ar putea fi bunica, Kyle a intalnit-o pe un site de online dating.

Karen a fost atat de impresionata de farmecul lui Kyle incat a petrecut noaptea cu el inca de la prima intalnire desi nu stia prea multe despre Kyle.

Cei doi au povestit in cadrul unei emisiuni TV cum a decurs prima lor intalnire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.