Elena Udrea, de NERECUNOSCUT la sediul DNA. Unde sunt hainele de mii de euro si posetele de firma?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 06:55

Cat pe ce sa n-o recunoastem pe Elena Udrea cand a coborat astazi din masina politistilor in fata DNA.

Era modest imbracata si fardata discret. Sa fi presimtit ca procurorii anticoruptie o vor pune sub acuzare pentru spalare de bani si fals in declaratia de avere? Sau ca procurorii ii vor interzice sa paraseasca Bucurestiul?

Elena Udrea nu a ajuns singura la sediul DNA. A fost insotita de 2 politisti care nu au lasat-o sa faca prea multe declaratii. Cunoscuta pentru aparatiile ei extravagante, Elena Udrea ne-a socat de data aceasta.

Nici vorba de lux. Imbracata cu o bluza gri, pe gat, un palton negru si pantaloni de aceeasi culoare, fosta prima blonda a politicii a politicii romanesti nu mai era stralucitoare, ca altadata. Nici macar machiajul nu a scos-o in evidenta.

Daca vi se pare ca suntem rautaciosi, iata cum arata pe vremea cand avea timp berechet pentru a-si pregati aparitiile si, fireste, o stare mai buna. Rochie de printesa, bijuterii pe masura si o prezenta admirata de toata lumea.

Cine isi da seama ca in aceste imagini sarbatoreste implinirea a 40 de ani?

Chiar si la actiunile electorale, atunci cand a ales o tinuta simpla, Udrea a stiut sa imbine placutul cu utilul. Blugii si bluza au fost completate de pantofii cu tocuri. Chiar si in biserica, Elena Udrea a acaparat toate privirile. Pentru un botez, a ales o rochie frapanta de-a dreptul.

##VIDEO131546##

Acum, insa, Elena Udrea n-a mai avut, se pare, ragazul necesar sa se pregateasca.

Politistii s-au prezentat, in aceasta dimineata, acasa la Elena Udrea si au instiintat-o ca exista un mandat de aducere pe numele ei.

In timp ce se indrepta spre sediul DNA, din masina politistilor, Elena Udrea apuca sa anunte pe pagina de Facebook ce se intampla: „ In aceasta dimineata am fost invitata in persoana (a se citi cu mandat) de procuorii DNA pentru a oferi lamuriri. Ma surpinde oarecum decizia lor...

”.

Imediat dupa ce a ajuns la destinatie, sefa PMP a aflat ca este invinuita intr-un dosar penal. Acuzatiile: spalare de bani si fals in declaratia de avere. Toata lumea este insa extrem de discreta in ceea ce priveste acest dosar. Elena Udrea este invinuita in dosarul licentelor pentru calculatoarele guvernamentale, in care valoarea afacerii este de aproximativ 1 miliard de euro. Fostul ei sot, Dorin Cocos, este acuzat si-ar fi folosit influenta in cadrul Guvernului pentru a ajuta o firma de IT sa castige contractul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

27 de terenuri agricole si intravilane, doua case in Bucuresti, doua autoturisme si bijuterii de o suta de mii de euro.

Ultima declaratie de avere completata de Udrea se intinde pe 8 pagini! Procurorii spun ca aceasta ar fi uitat totusi sa treaca mai multe bunuri dobandite cu ajutorul lui Dorin Cocos!

Elena Udrea a iesit dupa patru ore si jumatate de la discutiile cu procurorii. In timp ce Elena Udrea dadea declaratii, Adrian Videanu a profitat de imbulzeala pentru a se strecura nevazut in sediul DNA. A fost si el citat pentru audieri, dar, intr-un alt dosar.

Astazi, la sediul DNA, a ajuns si fosta sefa DIICOT Alin Bica, arestata intr-un alt dosar de coruptie. Bica si Elena Udrea sunt prietene. Relatia a iesit la iveala dupa ce anul trecut au aparut pe internet poze cu cele doua, la cumparaturi, in Paris. Imaginile au fost postate pe un blog care, ulterior, a fost sters. Elena Udrea a sustinut ca a fost vorba de o vizita privata.

Cat de curand, Elena Udrea se va intoarce la DNA pentru a fi audiata! Are multe de lamurit cu procurorii.

 

 

 

Taguri: