Elena Udrea, sub CONTROL JUDICIAR din cauza acuzatiilor de SPALARE de BANI si fals in declaratia de avere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Prima blonda din politica romaneasca are programul bine stabilit: de doua ori pe saptamana trebuie sa dea cu subsemnatul la sectia 2 de politie!

Masura este impusa in dosarul in care Elena Udrea este acuzata de spalare de bani si fals in declaratia de avere. Intr-o masina de lux, cu sofer. Asa a ajuns Elena Udrea in aceasta dimineata la politie. Procurorii au stabilit ca timp de 60 de zile, deputatul PMP nu mai are voie sa parareasca localitatea. In plus, trebuie sa se prezinte la DNA si la politie, de fiecare data cand este chemata.

De ieri, de cand a fost ridicata de politisti, Elena Udrea a avut o activitate intensa, pe Facebook.

A anuntat ca e in drum spre DNA chiar din masina anchetatorilor. Apoi, pe aceeasi cale, le-a transmis un mesaj sustinatorilor: „ Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mesaje de sustinere! ”. Iar noaptea trecuta a aruncat o adevarata bomba, tot in mediul online: „ Voi spune adevarul despre tot ce se intampla, care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit.

Voi face asta intr-un interviu pe care il voi acorda azi!
”.

Procurorii au inceput urmarirea penala pe numele Elenei Udrea pentru spalare de bani si fals in declaratia de avere. Procurorii sustin ca o parte din banii pe care fostul sot, Dorin Cocos, i-ar fi primit pentru a intermedia o afacere publica au ajuns si la Elena Udrea. Iar Elena Udrea nu a trecut veniturile in declaratia de avere! In acest dosar, Dorin Cocos este arestat preventiv de mai bine de jumatate de an!

##VIDEO131591##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”