Ei sunt masculii sexy care vor face spectacol la "Supermodels by Catalin Botezatu"! Nu pierdeti cel mai tare show tv, din 7 februarie la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Catalin Botezatu este decis: "Caut un barbat cu personalitate!". WOWbiz.ro va prezinta, azi, baietii care vor face spectacol la “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care va debuta pe 7 februarie, la Kanal D!

Unii dintre concurenti au venit din strainatate pentru a avea sansa de a lucra cu Botezatu,  altii au renuntat la posibilitatea unui job stabil pentru a incerca sa-si indeplineasca un vis mai vechi- acela de a fi model. Au fost si cazuri in care dezamagirea in dragoste a fost imboldul de a veni in competitie. Nu putini au fost tinerii care, din exces de zel, au reusit sa-i faca pe juratii emisiunii sa rada cu lacrimi la preselectii. 

Unii dintre participanti au trecut deja prin experienta de model international, dar si-au dorit sa primeasca validarea unui show-concurs de anvergura celui care va incepe pe 7 februarie la Kanal D. Ce  isi doreste insa Botezatu sa gaseasca  la Supermodelul masculin?

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16775954/1/media-142269053386233100.jpg
“Caut un barbat cu personalitate, nu unul musculos! Un individ care sa inteleaga ce e modellingul si care sa accepte provocarile acestei profesii”. Experienta in modelling l-a facut sa constate ca “baietii sunt adesea mai timizi decat fetele”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat de indrazneti sau de timizi, de musculosi sau slabi, de charismatici sau stangaci au fost concurentii veti afla insa incepand din 7 februarie, de la ora 21:30, cand va debuta, la Kanal D,  show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, cea mai intensa

competitie a anului ce imbina stralucirea vietii de model cu disciplina de fier, probe in situatii limita, sedinte foto spectaculoase si emotii uriase! Admira-i pe toti concurentii si citeste detalii despre ei pe wowbiz.ro!