EMOTII mari pentru fostul presedinte, Traian Basescu! Fiica lui cea mica, Elena, a nascut un baietel

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Emotii mari pentru fostul presedinte, Traian Basescu. Elena, fiica mai mica, a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Un baietel cu personalitate, dupa cum il descrie, cu mandrie, bunicul, care l-a vizitat la maternitate. Anuntul ca familia Basescu s-a marit a fost facut chiar de fostul presedinte. Traian Basescu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu mezinul Elenei Basescu.

In 31.01, la 22.18 s-a nascut inca un Basescu si este plin de personalitate. Ii multumesc fiicei mele pentru o nepotica si un nepotel ” Vestea s-a dus repede, asa ca fotografia a strans, rapid, zeci de mii de like-ri si foarte multe comentarii si felicitari.

Daca la prima sarcina, Eba a ales o clinica de stat, acum a optat pentru una particulara. La spitalul privat au ajuns, ieri, Traian si Maria Basescu.

##VIDEO131726##

Ca de fiecare data, fostul presedinte a tinut sa-i aduca fiicei sale un buchet de trandafiri. Dupa aproape o ora in care a facut cunostinta cu ultimul Basescu sosit in familie, bunicul a plecat multumit. Nu inainte sa-i lamureasca pe ziaristii curiosi sa afle cum arata bebelusul.


Sotul Elenei Basescu a stat toata ziua, insa, in clinica si a avut grija ca proaspetei mamici sa nu ii lipseasca nimic. Fostul sef de stat isi consolideaza, astfel, pozitia de bunic, are doi nepoti si o nepotica. Elena Basescu mai are o fetita, Sofia Anais in varsta de un an si jumatate, iar Ioana un baietel, Radu, de numai patru luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”