Adelina Pestritu si-a aniversat ZIUA de NASTERE cu mare fast! Uite ce invitati a avut vedeta Kanal D!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Zi mare pentru Adelina Pestritu. Implineste 28 de ani, insa, marea petrecere a avut loc aseara. Nu mai putin de 200 de invitati au tinut sa-i cante „La multi ani!”.

Colega noastra, Adelina Pestritu, a avut o petrecere de pomina. Peste 200 de invitati au sarbatorit-o ca la carte pe prezentatoarea TV. Adelina a lasat pe toata lumea cu gura cascata cand a aparut intr-o tinuta spectaculoasa.

Bruneta a optat pentru o rochie lunga tip sirena cu spatele gol. Prezentatoarea a stralucit in rochia facuta numai din paiete si pentru ca imaginea sa fie chiar WOW, a purtat si un turban facut din acelasi material.

Adelina a implinit 28 de ani si se considera mai fericita ca niciodata.

Multe vedete au raspuns „prezent” la invitatia prezentatoarei TV. Smiley, bun prieten cu Speak, s-a intretinut toata seara cu colegii de breasla. S-a mancat, s-a baut, s-a dansat, iar petrecerea a tinut pana in zorii zilei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO131728##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.