POVESTEA lui intrece orice scenariu de film! Dormea in canale, dar acum a ajuns sa lucreze intr-un hotel de cinci stele

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Protagonistul este Emanuel, un tanar care a avut taria sa renunte la droguri si sa iasa din intunericul de sub pamant cu orice pret!

Urmeaza o poveste de viata care intrece parca orice scenariu de film! Acum, priveste viata de la balconul celui mai inalt hotel din Capitala si poate spune, cu-adevarat, ca a castigat batalia cu un destin necrutator. A bantuit prin tunelurile de sub pamant vreme de-aproape doua decenii. Era mereu bezna cand deschidea ochii.

Destinul incepea sa-i scrie cu randuri negre povestea lui Emanuel, pe cand avea doar 7 ani.

Satul de certurile din familie si de saracia in care ai sai se zbateau, pustiul de atunci a ales sa-si ia viata in propriile maini. A ajuns pe strazi, apoi, in subteranele Capitalei. Anturajul l-a impins, din pacate, catre droguri, hotii, practic facea orice era nevoie pentru a se adapta strazii.

Scoala, camin, familie, toate i-au devenit straine. Pana intr-o zi, cand voluntarii unei fundatii au inceput sa-l atraga la lumina zilei.

Astazi, Emanuel este gata sa-si ingroape trecutul. Pe conducta cu apa calda se odihnea si tot acolo se gandea la un alt viitor. Sperantele unui om blestemat parca sa-si duca viata in intuneric si mizerie.

##VIDEO131734##

Printre ziduri, conducte cu apa si mocirla, Emanuel visa cu ochii inchisi la cum ar fi daca si-ar cladi o viata la lumina zilei. Doar licaririle din ochi, in clipele cand visa, ii luminau drumul de sub pamant.

Asemenea apei clocotite care se scurge prin conductele de sub pamant, asa se stingea viata lui Emanuel in caldura parca din infern venita.

Fantomele trecutului il bantuie si acum. Amintirile ii revin proaspete in minte. E trecutul lui, nu poate fugi de el, oricat s-ar ascunde! Alaturi de el traiau alti tineri, copii. Nu-i poate uita. Isi aminteste si acum chipurile lor ingandurate. El se saturase! Pentru Emanuel, fiecare clipa sub pamant dura cat un ceas la lumina zilei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Visa sa traiasca la suprafata, dar izolat de rautatile celor de sus. Se gandea cu groaza ca va fi marginalizat, batjocorit, aratat cu degetul.

Fiecare om are propriul scenariu al vietii.

Despre Emanuel se poate scrie un roman. Nu se mandreste cu trecutul sau, ci cu ambitia si taria de care a dat dovada atunci cand a hotarat sa imbrace o alta haina, cea de om la care se poate privi in oglinda fara sa-i fie rusine.Astazi, Emanuel Balaciu este un om complet reabilitat si-l asteapta acasa un baiat si o sotie.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.