Cea mai BIZARA pangere la politie. Afaceristul Ovidiu Tender s-a plans ca i s-a furat ... continuarea te va lasa cu gura cascata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 04:40

Nume grele au trecut, astazi, pragul DNA-ului. Si Ovidiu Tender a fost audiat de procurorii anticoruptie.

Omul de afaceri sustine ca a venit in calitate de reclamant: cineva i-a furat un avion. Daca furtul unei masini se raporteaza la politie, ce te faci cand iti dispare avionul? Omul de afaceri, Ovidiu Tender a gasit solutia. Problemele au pornit, spune omul de afaceri, dupa ce a cumparat avionul cu tot cu pilotii fostului proprietar.

Procurorii au inregistrat plangerea depusa de Ovidiu Tender. Dar, trebuie sa stabileasca daca disparitia avionului are vreo legatura si cu infractiuni de coruptie.

Doar asa s-ar putea implica DNA-ul in aceasta ancheta. Ovidiu Tender ar mai fi avut un motiv sa fie prezent la DNA. Omul de afaceri este cel care a depus un denunt impotriva fostului sef al DIICOT, Alina Bica. In aceasta cauza, omul de afaceri sustine ca nu a fost citat de procurori pentru a da explicatii.

##VIDEO131756##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”